» » » Grupy » ★  Obserwuj★  Obserwujesz✕  Nie obserwuj

Potrawy z dzika


Zwierzyna: Dzik»

utworzony: 2012/05/29 17:16

Witam!
Mam jeszcze troch dzika przelatka i tak my郵a貫m 瞠 warto zrobi tatara z pol璠wicy, co o tym my郵icie i podajcie troch swoich pomys堯w!
Darz B鏎!

 


zg這 naruszenie
#59544
wys豉no: 2012/06/01 10:26
tatara ze 鈍ini? ;/ no jak kto lubi zale篡 od gustu  we lepiej zr鏏 poledwice ze 郵iwka w 鈔odku i uw璠z to te 鈍ietna sprawa;)


zg這 naruszenie
#59569
wys豉no: 2012/06/02 21:49
Witaj
z tej sztuki mi瘰a mo瞠sz zrobic absolutnie wszystko
na w璠zenie troch szkoda zachodu bo to za ma這 jak bys mie szynki schaby i ta pol璠wice to ok ale jesli tak nie jest to inne cuda mo瞠sz zrobi np podsmazy ja na szybko z ka盥ej strony tak aby sie lekko scie豉, nastepnie przypraw i poddus w ma貫j ilosci wody, wina, przypraw. Koniecznie ostudz pokr鎩 na plastereczki przygotuj na bazie sosik z dodatkiem grzybk闚 najlepiej kiedy to sa 鈍ierze borowiki ale i pieczarki ujda z biedy;)_ zan騜 w nim pklastry miesa dodaj serek topiony i zapiekaj ok 20-30 min podawaj z ziemniaczkami z koperkiem lub kluseczkami mmmmniammm pychotka. Polecam



zg這 naruszenie
#59572
wys豉no: 2012/06/02 22:22
Mam schaby, kie豚asa by豉, i chyba zrobi tak jak radzisz;) ale zbieram dobre przepisy wi璚 prosz innych o rady;)
Darz B鏎!



zg這 naruszenie
#59574
wys豉no: 2012/06/03 09:54
Mo瞠sz zrobi te piecze rzymsk. Doskona豉 w wydaniu na kanapki i na ciep這. Mo瞠sz zamrozi. 
 Musisz zmielic mi瘰o na grubym sitku, zmielic boczek wieprzowy, dodac przyprawy s鏊, pieprz, majeranej, du穎 czosnku cebul sma穎n gorczyc, wszystko dok豉dnie wymiesza r瘯oma doda troche wody i mieszac dalej wy這zyc foremki i piec a mi瘰o zbrazowieje i odejdzie ok centymetra z ka盥ej strony od blaszki. Ostudzic je trzewba podzielic na takie porcje jakie potrzebujesz i zr鏏 z tym co chcesz. Mo瞠sz zamrozi lub zje嗆 ca這嗆 jak wolisz SMACZNEGO")



zg這 naruszenie

 

strona g堯wna forum


|0.005|